Antalya İzmir Arası Kampanyalı Uçak Seferleri

Antalya İzmir Arası Kampanyalı Uçak Seferleri

Antalya - İzmir Uçak Bileti

Her gün binlerce yolcuyu taşımak adına havayolu firmaları Antalya ve İzmir arasında mekik dokumaktadır. Türkiye sınırları içerisinde güzellikleriyle dünyaca merak edilen Antalya ve İzmir şehirleri gerek yerli gerekse yabancı turistler tarafından sıklıkla ziyaret edilmektedir. Düzenli olarak gün aşırı ve hatta neredeyse saat başı bu şehirler arasında havayolu seferi düzenlenmektedir. Rağbetin bu kadar fazla olması nedeniyle de bu seferlere zaman zaman bilet bulmak oldukça zordur.

Antalya ve İzmir şehirlerini gezmek, buralardaki işlerini tamamlamak ya da tanıdıklarını ziyaret etmek için en hızlı seyahat aracı olan havayolu taşımacılığını tercih eden yolcular, bu seferlere binebilmek adına öncelikle bilet satın almaktadır. Aldıkları biletin tarihi geldiğinde sefer saatinden 2 saat öncesinden havalimanına varan yolcular, İzmir’den Adnan Menderes, Antalya’dan da Fraport Tav Antalya havalimanlarından gidecekleri noktaya hareket etmektedir.

İzmir ve Antalya arası düzenlenen havayolu seferleri hakkında detaylı bilgiler alabilmek ve bu seferler hakkında merak edilen soruların yanıtları için www.bilet-go.com adresini ziyaret edebilir ve buradan seyahatiniz için en uygun fiyatlı Antalya İzmir uçak biletini satın alabilirsiniz.

Antalya İzmir Arası Uçak Seferleri Hakkında Bilmeniz Gerekenler

Antalya İzmir arası düzenlenen uçak seferleri hakkında birçok bilgi bulunmaktadır. Şehirlerarasındaki uçuş sefer bilgilerinden havaalanı detaylarına kadar birçok bilgi seyahat edecekler tarafından merak edilmektedir. Buna göre, Antalya İzmir arası uçak seferleri hakkında merak edilenler şunlardır:
  • Antalya’yla İzmir arası düzenlenen uçak seferleri ortalama olarak 1 saat sürmektedir. Uçaklar her ne kadar şehirlerarası mesafe olan 359 kilometreyi 700km/h’da 30 dakika içinde aşabilseler de bu süreç beklenenden daha uzun olabilmektedir. Zira, uçağın aldığı mesafeye ek olarak; kalkış ve iniş aşamasında geçen süreç ve hava şartları da belirleyici rol üstlenebilmektedir.
 
  • Antalya ve İzmir arası düzenlenen seferlerde farklı havayolu firmaları tercih edilebilmektedir. Rekabet açısından bu şehirlerarasındaki hava trafiğinde rol oynayan firmalar:
  1. Türk Hava Yolları
  2. AtlasGlobal
  3. OnurAir
  4. Pegasus Havayolları
  5. SunExpress

Antalya'dan İzmir'e Uçak Bilet Fiyatları | Güncel

Antalya ve İzmir arası seyahat edecek olanlar, daha hızlı bir şekilde bu şehirlerarası mesafeyi aşabilmek adına havayolu firmalarını tercih edebilmektedir. Bu sebeple, seyahatlerine çıkmadan günler öncesinden uçak biletlerini araştırmaya başlayan yolcular, kendileri adına en ekonomik bileti satın almak istemektedir. Yolcuların seyahat zamanında bilet satın almamayı tercih etmelerinin sebeplerinden biri her ne kadar boş koltuk bulamama sıkıntısı olsa da bu sorundan daha etkili olanı bilet fiyatlarıdır. Zira uçakların kalkış saatlerinde bilet fiyatlarında ciddi derecede artış gözlemlenmektedir. Bu nedenle yolcular seyahatlerinden günler öncesinden biletlerini satın alma eğilimi göstermektedir.

Antalya ve İzmir arası uçak bileti alınacağı sırada net bir güncel fiyattan söz edilememektedir. Örnek olarak; İzmir’den Antalya uçak seyahati yapan bir kişi, dönüş için tekrardan bilet satın alacağında, önceki fiyatlandırmadan başka bir ücretle karşılaşabilmektedir. Bu sonucun ardından geri dönmek isteyen yolcu, İzmir’e uygun fiyatlı uçak bileti aramaya başlamaktadır. Bu arayışı sırasında www.bilet-go.com’da en uygun fiyatlandırmalarla karşılaşan yolcu, bu adresten biletini satın almaktadır. Peki, uçak biletlerinde gözlemlenen bu değişimlerin nedeni nedir ve hangi sebeplerle güncel bir fiyatlandırmadan net bir şekilde söz edilememektedir?

Uçak biletlerinin fiyatlarını belirleyen birçok faktör bulunmaktadır. Bu faktörlerin başında her ne kadar şehirlerarası mesafeler başı çektiği düşünülse de bu noktada devreye daha önemli kriterler girmektedir. Bu kriterler ise şunlardır;
  • Boş koltuk sayısı
  • Talep
  • Rekabet
İzmir ve Antalya arası düzenlenen uçak yolculukları, dönem fark etmeksizin sürekli olarak talep gösterilen seferlerdir. Bu sebeple, İzmir ve Antalya arasındaki uçaklarda boş koltuk bulmak zordur. Bu durumdan yararlanmak isteyen havayolu firmaları, biletlerden daha fazla kazanmak isteyerek bu şehirlerin arasındaki havayolu trafiğine de güvenerek, fiyatlandırmada zamansal olarak daha fazla ücret talep edebilmektedir. Fakat bu durum rekabeti de doğurmaktadır.Boş koltuğu bulunan rakip bir havayolu firması, bu güzergâh üzerindeki seferlerine indirim yapabilmektedir. Bu durumlar güncel fiyat bilgisinin neden net bir şekilde verilemediğinin ilk kanıtıdır.

İzmir ve Antalya arası düzenlenen uçak seferleri, yılın her döneminde oldukça rağbet görmektedir. Mevsimsel farklılıkların bulunduğu gibi dönemsel olarak da değişiklikler bu hava trafiğini etkilemektedir. Zira, Türkiye’nin en gözde turizm şehirlerinden olan Antalya ve İzmir, özellikle tatil dönemlerinde turist akınına uğramaktadır. Bu dönemlerde ortaya çıkan rağbet dolayısıyla uçak biletlerinde büyük bir artış gözlemlenebilmektedir. Tatil dönemleri de bilet fiyatlarının neden net bir şekilde söylenemediğinin diğer bir kanıtı olarak gösterilebilmektedir.

Antalya İzmir Kampanyalı Uçak Seyahati

Antalya İzmir arası gün aşırı ve hatta saat başı uçak seferleri düzenlenmektedir. Bu seferlerin birçoğu neredeyse tamamen dolu bir şekilde yolculuklarına başlamaktadır. Düzenlenen havayolu seferlerinde dönemsel olarak indirimlerin ya da kampanyaların düzenlendiği de görülebilmektedir. İzmir ve Antalya arası seyahat edecek olanlar, bu dönemleri takip ederek, daha uygun fiyatlara bilet satın almaktadır.

İzmir’e indirimli bilet almak ya da kampanyalı Antalya uçak bileti fırsatını yakalamak adına www.bilet-go.com adresinin takip edilmesi tavsiye edilmektedir. Havayolu firmalarının bazı dönemlerde gerçekleştirdikleri indirimler ya da kampanyalar için seyahat döneminden önce mutlaka takip edilmesi gereken Bilet-go’dan güvenilir uçak bileti satın alınabilmektedir.

Antalya İzmir Arası Uçak Yolculuğu Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

Türkiye’nin turizm merkezlerinin başını çeken İzmir ve Antalya şehirleri yaz dönemleri başta olmak üzere, 365 gün yoğun bir havayolu trafiği sayesinde ziyaretçi akınına uğramaktadır. Bu şehirlerarası gerçekleşen seferler hakkında yolculuğa çıkmadan önce bilgi sahibi olmak isteyenlerin aklında birçok yanıt bekleyen soru işareti bulunmaktadır. Bu soru işaretlerine cevap olabilecek başlıca soruların yanıtları şunlardır:
Antalya İzmir Arası Kaç Km?
Antalya ve İzmir arası 359 kilometredir.
Antalya İzmir Uçak Yolculuğu Ne Kadar Sürer?
Antalya ve İzmir arası gerçekleştirilen uçak yolculuğu, 700km/h’da giden bir uçakta 40 dakika sürmektedir. Fakat, bu süreye birçok dış faktör eklendiğinde seyahat süresi uzamaktadır. Hava koşulları ve kalkış ile iniş süresi hesaplandığında Antalya ile İzmir arası uçak yolculuğu 1 saati aşmaktadır.
Antalya ve İzmir Arası Uçak Bileti Ne Zaman İndirime Girer?
Antalya ve İzmir arasında düzenlenen uçak seferlerinde belirli bir indirim tarihi bulunmamaktadır. Bu sebeple, indirim dönemlerinden anlık olarak haberdar olmak adına mutlaka www.bilet-go.com adresinin takip edilmesi gerekmektedir.