İstanbul Antalya Arası Kampanyalı Uçak Seferleri

İstanbul Antalya Arası Kampanyalı Uçak Seferleri

İstanbul - Antalya Uçak Bileti

Türkiye’nin en çok rağbet gören ve dünyadaki en seçkin turizm bölgeleri arasında başı çeken iki kenti İstanbul ve Antalya arasında her gün binlerce yolcu havayolu seyahati gerçekleştirmektedir. Bu iki güzide kentin sahip olduğu eşsiz güzellikleri görmek adına yolculuğa çıkan gezginler, seyahatlerini en hızlı sürede tamamlamak adına havayolu seferlerini tercih etmektedir. Özellikle yaz aylarında oldukça rağbet gören İstanbul ve Antalya seferleri, yüzbinlerce yerli ve yabancı turisti iki kent arasında taşımaktadır.

Türkiye’nin en çok rağbet gören kentlerinden olan İstanbul ve Antalya arasında düzenlenen havayolu seferleri, gün aşırı ve neredeyse saat başı gerçekleştirilmektedir. Neredeyse her uçak bu seferler arasında tamamen dolu bir şekilde kalkış yapmaktadır. Bu sebeple, İstanbul ve Antalya arası uçak bileti satın almak bazı dönemlerde oldukça zor olabilmektedir. Bu sebeple, bu şehirlerarası havayolu seferi yapmak adına bilet satın almak isteyenlerin, seyahat dönemlerinden önce bu işlemi tamamlamış olmaları gerekmektedir.

Bunun yanı sıra, rağbet gören zaman dilimlerindeki uçuk bilet fiyatlarından satın almamak için de erken dönem satın alım yapmak ekonomik açıdan önemli olabilmektedir. İstanbul Antalya uçak biletini uygun fiyata almak adına başvurulacak en doğru adres olan www.bilet-go.com adresi üzerinden dönemsel olarak indirimli bir şekilde bilet satın alınabilmektedir.

İstanbul'dan Antalya'ya İndirimli Uçak Bileti

İstanbul ve Antalya arasında gerçekleştirilen havayolu seferleri, Türkiye sınırları içerisinde düzenlenen yurtiçi uçak yolculukları arasında en çok rağbet görenlerin başında gelmektedir. Özellikle yaz aylarında bu seferlere rağbet oldukça artmaktadır. Bu sebeple, dönemsel olarak iki şehir arasında gerçekleşecek uçak seferlerinin ücretleri oldukça artmaktadır. Bu durumun yanı sıra, İstanbul ve Antalya arasında düzenlenen havayolu seferlerinde indirim de yapılabilmektedir.

İstanbul’dan Antalya’ya indirimli uçuş düzenleyen firmaların bu kampanyalarını yakından takip etmek gerekmektedir. Özellikle önceden belirlenen seyahat zamanlarını tekrardan belirlenmesine sebep olabilecek bu kampanyalı uçak biletlerini kaçırmamak adına www.bilet-go.com adresinin takip edilmesi tavsiye edilmektedir.

İstanbul Antalya Güncel Bilet Fiyatları

İstanbul ve Antalya arasında düzenlenen havayolu seferlerinde birçok etken rol oynayabilmektedir. Bunlar dolayısıyla iki şehir arasında düzenlenen seferlerin biletleri değişebilmektedir. Bu etkilerin başında her ne kadar dönemsel faktörler gelse de bu etkenleri belirleyen bir dizi kriter bulunmaktadır.

Bunların başında talep gelmektedir. Buna göre, Türkiye’de en çok rağbet gören havayolu seferlerinin başında gelen İstanbul ve Antalya uçuşlarında özellikle yaz aylarında neredeyse hiç boş koltuk kalmadan gün aşırı birçok yolculuk düzenlenmektedir. Bu durum talebi doğurmaktadır. Talebin yüksek olması sebebiyle, yaz aylarında bu seferlerde boş koltuk kalmamaktadır. Bu durumu değerlendirmek isteyen havayolu firmaları, bilet fiyatlarını arttırarak, talebe paralel bir yaklaşım izlemektedir. İstanbul Antalya arası güncel bilet fiyatlarının stabil olmamasını belirleyen birincil faktör bu olmaktadır.

Bilet fiyatlarını belirleyen temel kriterlerden biri de tatil günleridir. Türkiye genelinde olduğu gibi, Antalya ve İstanbul arası düzenlenen havayolu seferlerinde bu tarihlerde uygun fiyatlı uçak seyahati yapmak neredeyse imkansızdır. Zira, Türkiye’de en çok ziyaret edilen şehirlerin başında gelen İstanbul ve Antalya, bu tarihlerde yoğun ziyaretçi akını sebebiyle, sürekli dolu uçaklarla seyahat edilmektedir.

Bu durum hem talebi hem de rekabeti beraberinde getirmektedir. Bu iki faktör sayesinde havayolu firmaları, tatil zamanlarındaki doluluğu göz önüne alarak bilet fiyatlarını yükseltmektedir. Tüm bu faktörler gibi İstanbul ve Antalya arasındaki uçak bilet fiyatlarını belirleyen bir dizi etken bulunmaktadır. Bu sebeplerle iki şehir arasındaki seferler için net bir fiyat bilgisi verilememektedir.

İstanbul Antalya Arası Uçak Seyahati Hakkında Bilmeniz Gerekenler

İstanbul Antalya arasında uçak seyahati hakkında bilinmesi gerekenlerin başında şüphesiz Türkiye’nin en yoğun havayolu trafik hatlarından biri olduğu gelmektedir. Turizm açısından Türkiye’de başı çeken bu iki şehir hem Türkiye vatandaşları hem de yabancı turistler tarafından her dönem ziyaretçi akınına uğramaktadır. Bu sebeple, iki şehir arasındaki havayolu seferlerine her dönem rağbet gösterilmektedir.

İstanbul Antalya arası uçak seyahati ortalama olarak 1 saat 30 dakika sürmektedir. Bu süreci belirleyen en temel faktör şehirlerarası uzaklık olsa da taksi süresi, hava koşulları vb. gibi durumlar da sürenin uzamasında rol oynayabilmektedir.
İstanbul ve Antalya arası sefer düzenleyen 2 havayolu firması bulunmaktadır. Bunlardan ilki, Türk Hava Yolları’dır. Diğer firmalar ise Pegasus’tur.

İstanbul'dan Antalya'ya Uçak Yolculuğu Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

Türkiye’deki en çok tercih edilen uçuş seferlerinin başında gelen İstanbul ve Antalya arası havayolu seyahatleri hakkında birçok merak edilen soru cevaplanmayı beklemektedir. Bunlar arasında bilet fiyatları, varış süresi, kalkış noktaları vb. gibi cevabı merak edilen sorular bulunmaktadır.
 
İstanbul Antalya Arası Kaç Km?
İstanbul ve Antalya arası 718 kilometredir.
İstanbul'dan Antalya'ya Ucuza Uçak Bileti Nasıl Bulunur?
İstanbul’dan Antalya’ya gitmek adına havayolunu tercih eden yolcuların indirimli uçak biletleri bulmak adına www.bilet-go.com’un ziyaret etmeleri gerekmektedir.
İstanbul'dan Antalya'ya Haftada Kaç Uçak Seferi Oluyor?
İstanbul’dan Antalya’ya haftalık olarak ortalama 250 uçak seferi düzenlenmektedir.
İstanbul Antalya Arası Uçakla Ne Kadar Sürer?
Ortalama 700km/h ile giden bir uçak İstanbul’dan Antalya’ya 41 dakikada gidebilmektedir. Fakat, taksi süresi gibi dış etkenler sebebiyle bu süreç 1 saat 30 dakikaya kadar uzayabilmektedir.